E.S.PKU 2017: Påmelding for medlemmer i den norske pku-forening

Nå starter påmeldingen til årets høydepunkt, E.S.PKU 2017 i NORGE! Konferansen varer fra torsdag 5.-søndag 8.oktober og vi regner med det vil komme over 300 personer fra over 40 land. Vi håper alle i foreningen vil være med på denne festen. Selve konferansen vil foregå på engelsk, men barneprogrammet vil ha norsktalende program også.
Som nevnt på årsmøtet har vi satt av mye penger for å gi sterkt rabatterte billetter til medlemmer i foreningen. I utgangspunktet vil prisene under gjelde for ca de 120 første, så skynd deg og meld deg på! Påmelding forutsetter betalt kontingent for i år. Hvis du ikke er medlem kan du melde deg på via ESPKU’s hjemmeside her: http://www.espku.org/conferences/e-s-pku-conference-2017/
Nærmere beskrivelse av programmet kommer på epost til de påmeldte, samt på espku.org. Ta kontakt med oss på post@pkuforeningen.no om det skulle være noen spørsmål!

One Comment on “E.S.PKU 2017: Påmelding for medlemmer i den norske pku-forening

1. Pingback: ESPKU i Norge på Scandic Hell, 5.-8. oktober 2017 |