PKU-foreningen

Den norske PKU-forening er en interesseforening som i første rekke skal være et serviceorgan for familier med PKU eller beslektede stoffskiftefeil i familien. Foreningen skal ivareta medlemmenes interesser i forhold til behandlende lege, sykehus, trygdeetat og andre aktuelle instanser. Foreningen er åpen for alle med PKU eller beslektede stoffskiftefeil i familien, samt slekt, venner, behandlere, forskere, skole, barnehage og andre interesserte.

Den norske PKU-forening har 13 likepersoner fordelt geografisk (fylkeskontakter). Har du spørsmål, problemstillinger knyttet til PKU, så vil gjerne likepersonen i ditt fylke være den beste å snakke med. Likepersonene har en særskilt fokus på de som nylig har fått diagnose.