Baketreff i Agder

I samarbeid med Allergimat, ønsker PKU foreningen med dette å invitere alle PKU’ere med familie i Aust- og Vest-Agder til baketreff. Dette blir et koselig og sosialt avbrekk i en hektisk førjuls tid, samtidig som man får fylt opp kakeboksene med PKU kaker til jul!

Sted: Prestheia skole i Kristiansand

Dato: lørdag 22. november 2014

Kl: fra kl 10:30 –  ca 15:00, Det blir felles måltid mot slutten av bake økten!

Hvis du synes dette høres hyggelig ut, så meld deg på til Kristin (mail, sms, eller telefon) innen 15. november. Fint hvis du gir beskjed om hvor mange dere er og hvem som har PKU.

Det eneste DU trenger å ha med er forkle og noen kakebokser for å få med deg kakene hjem igjen!

Håper vi ses!

Hilsen Kristin Ommundsen

Fylkeskontakt i Aust-og Vest-Agder

Veibeskrivelse:

Fra vest:

Kjør E18 og ta av til høyre etter Baneheitunnelen og kjør mot Gimlehallen. Kjør inn i rundkjøringen og kjør opp bakken. Rett etter bomstasjonen så kommer det en vei til høyre. Kjør opp den bakken og inn til høyre så er dere på Presteheia skole.

Fra øst:

Kjør E18 og ta til høyre rett etter Bomstasjonen på Bjøndalsletten

og kjører igjennom en tunnel. Når de kommer ut av tunnelen tar de rett til

høyre og kjører opp bakken. Rett etter bomstasjonen så kommer det en vei til høyre. Kjør opp den bakken og inn til høyre så er dere på Presteheia skole.

Kontaktinfo:

Kristin Ommundsen