Ingredienser:
200 g margarin (romtemperert)
1 dl sukker
1 ts vaniljesukker
6 dl proteinfritt mel
1 ts bakepulver
Fremgangsmåte:
Rør margarin og sukker godt sammen. Bland i resten av ingrediensene og arbeid deigen godt sammen for hånd. La deigen stå kjøling noen timer eller over natta. Trill passende kuler, trykk de lett med gaffel, pensle med vann og strø på perlesukker. Stekes midt i ovn på 175° C i ca 10-15 min.
Leave a Comment
Last Updated: 13. november 2016 by Tonje Skarelven
Serinakaker (proteinfrie)
Ingredienser:
200 g margarin (romtemperert)
1 dl sukker
1 ts vaniljesukker
6 dl proteinfritt mel
1 ts bakepulver
Fremgangsmåte:
Rør margarin og sukker godt sammen. Bland i resten av ingrediensene og arbeid deigen godt sammen for hånd. La deigen stå kjøling noen timer eller over natta. Trill passende kuler, trykk de lett med gaffel, pensle med vann og strø på perlesukker. Stekes midt i ovn på 175° C i ca 10-15 min.
Category: Julekaker og godt, Oppskrifter Tags: høytid, jul, serinakaker, småkaker
Siste innlegg
Siste kommentarer
Stikkord
Meta